top of page

SERVICII

Oferim consultanta imobiliara in vederea vanzarii de apartamente in ansambluri rezidentiale proprii cat si de la parteneri.

Asiguram studii de fezabilitate pentru managementul dezvoltarilor imobiliare, plan de marketing si managementul proiectului.

Acordam consultanta in proiectare, arhitectura, design interior si landscaping pentru ansambluri rezidentiale noi finalizate si in constructie.

Desfasuram servicii de crowdfunding, precum si consultanta pentru finantare bancara si nebancara.

Avem cea mai mare acoperire zonala in furnizarea sistemelor de tamplarie Salamander.

Building Under Construction 5

CONSULTANTA IMOBILIARA

Vanzari off-plan la preturi cu potential investitional

In ultimii 5 ani portofoliul nostru de clienti a fost constituit din cumparatori si investitori ce ne-au acordat un vot consistent de incredere, astfel am atins rezultate remarcabile in zona vanzarilor off-plan. Majoritatea clientilor nostri au cumparat imobile, indiferent de proiect sau zona, la cele mai mici preturi din piata, multi dintre ei alegand revanzarea in detrimentul inchirierii.

Papers

STUDII DE FEZABILITATE

Un proiect de succes se bazeaza pe profesionisti

Oferim consultanta in managementul proiectului si studii de fezabilitate pentru dezvoltatorii si investitorii parteneri. Intr-o piata concurentiala, calculul si studiul atent legat de adresabilitatea si fezabilitatea economica a unui poiect, garanteaza intr-o masura decisiva succesul unei dezvoltari imobiliare. Mizam pe experienta acumulata in ultimii ani si marsam pe strategii preponderent prudentiale.

Modern Building Front

PROIECTARE ARHITECTURA

Oferim solutii la cele mai complexe cerinte

Jucatorii cu experienta din piata dezvoltarilor imobiliare cunosc cel mai bine rolul proiectarii si arhitecturii intr-o viitoare dezvoltare imobiliara. Aici putem puncta doar cateva componente: atractibilitate, versatilitate, legalitate, vandabilitate si evident continuitate. Toate acestea generate si garantate de o abordare profesionista bazata pe o experienta si expertiza verificata in timp.

Businessmen with Umbrellas

FINANTARE PRIN CROWDFUNDING

O creditare inteligenta bazata pe principii de equity

Asiguram un aport consistent de finantare destinat dezvoltatorilor prin crowdfunding. Acest sistem de finantare garanteaza o solutie tangibila in a asigura o creditare usor de gestionat. Acest tip de creditare are avantajul de a imparti beneficiile operatiunii de creditare intre creditat si creditor, prin eliminarea puntilor de intermediari. Acest tip de creditare a fost testat cu succes in mai multe proiecte.

Credit Card

CREDITARE BANCARA SI NEBANCARA

Garantam cele mai rapide si bune solutii de creditare

Sprijinul oferit clientilor si investitorilor cumparatori in vederea obtinerii de finantare bancara si nebancara este garantat la cel mai inalt nivel. Prin parteneriatele directe cu bancile si IFN-urile din piata, reusim sa gasim solutii inclusiv pentru cele mai complicate situatii. Practic gasim calea cea mai usoara si avantajoasa pentru un client, de a obtine creditul cel mai ieftin intr-un timp record.

Cafe Window

SISTEME DE TAMPLARIE PVC & ALUMINIU

Cel mai bun pret la cea mai buna calitate

Activam in sfera furnizararii si montajului de tamplarie PVC si Aluminiu inca din 2005. In timp am devenit cel mai mare furnizor de tamplarie PVC Salamander din centrul si sudul tarii. Tamplaria este produsa in cea mai mare fabrica de profil din tara la standarde de calitate ce garanteaza o pondere a exporturilor de pana la 30-40%. Tamplaria noastra a ajuns in majoritatea statelor europene.

Servicii: Services

PROGRAM

Luni-Vineri: 10.00 - 18.00

Sambata- Duminica: Inchis

Politica Cookies
Servicii: Opening Hours
bottom of page