Neofort BIZ Istoric

Neofort BIZ este rezultatul unui rebranding a unei companii de constructii infiintata in 2005. Neofort BIZ este o companie infiintata in 2012, ca urmare a dorintei de a crea un brand nou pe piata imobiliara, dedicat strict segmentului de New Homes. Untr-un timp scurt Neofort BIZ a devenit unul dintre cei mai puternici jucatori pe piata Ansamblurilor Rezidentiale noi din Bucuresti.

La inceputul lui 2013, Neofort BIZ detinea in portofoliu 6 Ansambluri Rezidentiale, urmand ca la finalul anului 2014 numarul acestora sa depaseasca 30 Proiecte Rezidentiale. In 2015 numarul proiectelor a crescut la 48.

Incepand cu 2015 am demarat activitatea de investitii imobiliare directe prin achizitia de pachete imobiliare formate din 3 si pana la 20 de unitati locative, destinate grupurilor de investitori locali si straini.

Incepand cu 2016 preconizam startul unor noi constructii cu destinatie rezidentiala, urmare a incheierii de parteneriate cu investitorii nostri traditionali.

Compania are mai multe obiecte de activitate, printre acestea putem enumera: consultanta in investitii imobiliare, proiectare si constructie de ansambluri de locuinte, property management, intermediere de credite si asigurari, certificare energetica etc.

In paralel cu aceste activitati, pentru 2016 preconizam lansarea celui mai mare si amplu portal national ce va gazdui pana la 90% dintre ofertele de unitati locative noi, construite pe intreg teritoriul tarii.

Neofort BIZ Echipa

‚ÄčEchipa Neofort BIZ a fost creata in jurul a cateva principii ce promoveaza valori etice si morale sanatoase. Echipa a fost formata pe parcursul a ultimilor 8 ani, membrii acesteia venind dintr-o companie mai veche, aceasta suferind un rebranding acum 2 ani.

Cei ma tineri membri au o vechime de 3 ani. Majoritatea membrilor echipei colaboreaza mai mult de 5 ani, acest fapt garantand o continuitate in calitatea serviciilor si o buna coeziune intre colegi.

Neofort BIZ Strategie

Inca de la infiintare Compania Neofort BIZ, a promovat o campanie de expansiune in ceia ce priveste numarul de Ansambluri Rezidentiale atrase in portofoliu.

Precum si prestarea de servicii adiacente dezvoltarii unui proiect imobiliar. In acest sens, avem o colaborare stransa cu investitorii si constructorii proiectelor detinute in portofoliu. Ca urmare a recomandarilor noastre, numarul, tipurile, configuratiile si calitatea finisajelor locuintelor promovate de catre noi, au facut din proiectele noastre o adresa tot mai cautata si apreciata de catre investitori. ‚ÄčAstfel chiar daca activitatea de comercializare de tamplarie PVC este o activitate conexa, compania Neofort BIZ, a reusit sa devina unul dintre cei mai mari furnizori pe piata tamplariei PVC marca Salamander din Bucuresti.

Politica noastra de vanzari se bazeaza pe volume, astfel in timp am atras furnizori ce ne-au oferit conditii comerciale extrem de competitive, iar beneficiile acestor colaborari fiind transferate catre clientii nostri.
In acelasi timp, politica de vanzari a companiei Neofort BIZ prevede gratuitatea serviciilor de consultanta imobiliara oferita clientilor cumparatori.

[Total: 44    Average: 4.6/5]